See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Analüüsid tomatiga rikastatud lihatoodetest

Anton, Dea; Soidla, Riina; Püssa, Tõnu (2014). Analüüsid tomatiga rikastatud lihatoodetest. Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2014" kogumik (74−82).. Tartu: Eesti Maaülikool.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Anton, Dea; Soidla, Riina; Püssa, Tõnu
  • Eesti
Analüüsid tomatiga rikastatud lihatoodetest
Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2014" kogumik
Tartu
Eesti Maaülikool
9789949536177
2014
7482
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo