See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Biofilmide teke ja sellega seonduvad riskid toiduainete tööstuses

Roasto, Mati; Breivel, Marko; Dreimann, Priit. (2011). Biofilmide teke ja sellega seonduvad riskid toiduainete tööstuses. Terve Loom ja Tervislik Toit: Terve loom ja tervislik toit 2011, Tartu 17-18 märts 2011. Toim. Ülle Jaakma. Eesti Maaülikool, Tartu: Pajoprint, 91−99.
publitseeritud konverentsiettekanne
Roasto, Mati; Breivel, Marko; Dreimann, Priit.
  • Eesti
Biofilm formation and related risks in food industries
Terve Loom ja Tervislik Toit
Ülle Jaakma
Terve loom ja tervislik toit 2011, Tartu 17-18 märts 2011
Eesti Maaülikool, Tartu
Pajoprint
978-9949-426-98-0
2011
9199
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo

Toiduainete tööstused, tootmishügieen, biofilmide teke