See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Sigade rümba- ja lihakvaliteeti mõjutavad tegurid. II kuldi tõu, sigade soo ja pH1 mõju liha kvaliteedinäitajatele

Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Soidla, Riina; Lepasalu, Lembit; Žurbenko, Stanislav (2011). Sigade rümba- ja lihakvaliteeti mõjutavad tegurid. II kuldi tõu, sigade soo ja pH1 mõju liha kvaliteedinäitajatele. Agraarteadus, XXII (1), 53−61.
ajakirjaartikkel
Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Soidla, Riina; Lepasalu, Lembit; Žurbenko, Stanislav
  • Eesti
  • Inglise
Factors affecting carcass and meat quality characteristics of pigs. II Effect of breed of sire, sex and PH1 on meat quality traits
Agraarteadus
1024-0845
XXII
1
2011
5361
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

pjeträän, djurok, sugu, pH, m. longissimus dorsi, tilkumiskadu, veesidumisvõime, keemiline koostis
CAB International, AGRIS, DOAJ