Temperatuuri mõju rapsikoogi proteiini lõhustuvusele vatsas

Vadi, M.; Kaldmäe, H.; Kärt, O.; Ots, M.; Jürgenson, A.; Olt, A. (2003). Temperatuuri mõju rapsikoogi proteiini lõhustuvusele vatsas. Agraarteadus, XIV (2), 119−124.
ajakirjaartikkel
Vadi, M.; Kaldmäe, H.; Kärt, O.; Ots, M.; Jürgenson, A.; Olt, A.
  • Eesti
On the effect of processing temperature on rumen degradability of rapeseed cake proteins
Agraarteadus
1024-0845
XIV
2
2003
119124
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.

Viited terviktekstile

Lisainfo

Kokkuv. inglise keeles
rapeseed cake, degradability, protein,heat-treatment