See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effects of mustard-honey, apple vinegar, white wine vinegar and kefir acidic marinades on the properties of pork

Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Kerner, Kristi; Veri, Kristiina; Kaart, Tanel; Torp, Jaanika (2018). Effects of mustard-honey, apple vinegar, white wine vinegar and kefir acidic marinades on the properties of pork. Veterinarija ir Zootechnika, 76 (98), 76−84.
ajakirjaartikkel
Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Kerner, Kristi; Veri, Kristiina; Kaart, Tanel; Torp, Jaanika
  • Inglise
Sinepi-mee, õunaäädika, valge veini äädika ja keefiri happeliste marinaadide mõju sealiha omadustele
Veterinarija ir Zootechnika
1392-2130
76
98
2018
7684
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool
  • Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Tõuaretuse ja biotehnoloogia õppetool
  • Eesti Tõusigade Aretusühistu

Lisainfo

pork; acidic marinade; texture analysis; marinating time; pH; colour
SCOPUS