See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Prediction of legume silage digestibility from various laboratory methods.

Rinne, M., Olt, A., Nousiainen, J., Seppälä, A., Tuori, M., Paul, C., Fraser, M.D., Huhtanen, P. (2006). Prediction of legume silage digestibility from various laboratory methods. Grass and Forage Science, 61, 354−362.
ajakirjaartikkel
Rinne, M., Olt, A., Nousiainen, J., Seppälä, A., Tuori, M., Paul, C., Fraser, M.D., Huhtanen, P.
  • Inglise
Grass and Forage Science
0142-5242
61
4
2006
354362
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile