See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Characterization of bioactive compounds contained in vegetables of the Solanaceae family by capillary electrophoresis

Helmja, K.; Vaher, M.; Gorbatsova, J.; Kaljurand, M. (2007). Characterization of bioactive compounds contained in vegetables of the Solanaceae family by capillary electrophoresis. Proceedings of the Estonian Academy of Sciences. Chemistry, 56 (4), 172−186.
artikkel ajakirjas
Helmja, K.; Vaher, M.; Gorbatsova, J.; Kaljurand, M.
  • Inglise
Proceedings of the Estonian Academy of Sciences. Chemistry
1406-0124
56
4
2007
172186
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele
Teadmata

Viited terviktekstile