See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties

Jõudu, Ivi (2008). Effect of milk protein composition and genetic polymorphism on milk rennet coagulation properties. (Doktoritöö, Eesti Maaülikool). Tartu: Eesti Maaülikool.
dissertatsioon
Jõudu, Ivi
  • Inglise
  • Eesti
Piima valgulise koostise ja geneetilise polümorfismi mõju piima laapumisomadustele
Doktoritöö
Eesti Maaülikool
Tartu
Eesti Maaülikool
978-9949-426-54-6
2008
114
Ilmunud
2.3. Dissertatsioonide seerias ilmunud dissertatsioonid (v.a. käsikirjalised);
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo