See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Köögiviljade ja nendest valmistatud toormahlade nitraadi- ja nitritisisaldus ning tarbija saadavad kogused

Elias, T.; Elias, A.; Kiis, A.; Reinik, M; Püssa, T.; Meremäe, K.; Roasto, M. (2011). Köögiviljade ja nendest valmistatud toormahlade nitraadi- ja nitritisisaldus ning tarbija saadavad kogused. Agraarteadus, 22 (1), 10−17.
ajakirjaartikkel
Elias, T.; Elias, A.; Kiis, A.; Reinik, M; Püssa, T.; Meremäe, K.; Roasto, M.
  • Eesti
Nitrate and nitrite contents in vegetables and vegetable-based raw juices and dietary intake
Agraarteadus
1024-0845
22
1
2011
1017
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo