See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Comparative study of microbiological, chemical and sensory properties of kefirs produced in Estonia, Latvia and Lithuania

Anton, D.; Raudsepp, P.; Roasto, M.; Meremäe, K.; Kuusik, S.; Toomik, P.; Elias, P.; Laikoja, K.; Kaart, T.; Lepiku, M.; Püssa, T. (2016). Comparative study of microbiological, chemical and sensory properties of kefirs produced in Estonia, Latvia and Lithuania. Journal of Dairy Research , 83 (1), 89−95.10.1017/S0022029915000710.
ajakirjaartikkel
Anton, D.; Raudsepp, P.; Roasto, M.; Meremäe, K.; Kuusik, S.; Toomik, P.; Elias, P.; Laikoja, K.; Kaart, T.; Lepiku, M.; Püssa, T.
  • Inglise
Journal of Dairy Research
0022-0299
83
1
2016
8995
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1017/S0022029915000710

Lisainfo

Author Keywords: Antioxidant activity; bioactive peptides; oxylipins; kefir; Estonia; Latvia; Lithuania KeyWords Plus: ANTIOXIDANT ACTIVITY; MILK-KEFIR; PEPTIDES; GRAINS; PROTEINS
WoS