See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The effect of milk proteins contents on the rennet coagulation properties of milk from individual dairy cows

Jõudu, I.; Henno, M.; Kaart, T.; Püssa, T.; Kärt, O. (2008). The effect of milk proteins contents on the rennet coagulation properties of milk from individual dairy cows. International Dairy Journal, 18 (9), 964−967. DOI: 10.1016/j.idairyj.2008.02.002.
artikkel ajakirjas
Jõudu, I.; Henno, M.; Kaart, T.; Püssa, T.; Kärt, O.
  • Inglise
International Dairy Journal
0958-6946
18
9
2008
964967
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.idairyj.2008.02.002

Lisainfo