See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Occurrence of mycotoxin patulin and polyphenol profile of Nordic apple juices in relation to apple cultivation system and pre-processing storage temperature

Heinmaa, Lagle; Põldma, Priit; Mirmajlessi, Seyed Mahyar; Kaldmäe, Hedi; Vangdal, Eivind; Kidmose, Ulla; Bertelsen, Marianne; Lo Scalzo, Roberto; Fibiani, Marta; Moor, Ulvi (2019). Occurrence of mycotoxin patulin and polyphenol profile of Nordic apple juices in relation to apple cultivation system and pre-processing storage temperature. Agricultural and Food Science, 28 (3), 126−136. DOI: 10.23986/afsci.77257.
artikkel ajakirjas
Heinmaa, Lagle; Põldma, Priit; Mirmajlessi, Seyed Mahyar; Kaldmäe, Hedi; Vangdal, Eivind; Kidmose, Ulla; Bertelsen, Marianne; Lo Scalzo, Roberto; Fibiani, Marta; Moor, Ulvi
  • Inglise
Agricultural and Food Science
1459-6067
28
3
2019
126136
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine (CC BY)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.23986/afsci.77257

Seotud asutused

Lisainfo

https://journal.fi/afs/article/download/77257/44353