See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Quality of organic vs. conventional food and effects on health

Matt, Darja; Rembialkowska, Ewa; Luik, Anne; Peetsmann, Elen; Pehme, Sirli (2011). Quality of organic vs. conventional food and effects on health.
muud elektroonilised publikatsioonid
Matt, Darja; Rembialkowska, Ewa; Luik, Anne; Peetsmann, Elen; Pehme, Sirli
  • Inglise
Mahe- ja tavatoidu kvaliteet ja mõju tervisele
Ingrid H. Williams
Estonian University of Life Sciences
Eesti Maaülikool
9789949484065
2011
Ilmunud
2.5. Projekti, tellitud teadustöö või analüüsi publitseeritud raport
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo

This report is financed by PICKFIBER subproject, Innovation for Welfare project (co-financed by the ERDF and made possible by the INTERREG IV C programme).