See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Toidu säilimisajad ja nende määramine

Roasto, Mati. (2015). Toidu säilimisajad ja nende määramine. Terve Loom ja Tervislik Toit 2015, Tartu, 4-5 märts 2015. Eesti Maaülikool, 90−98.
publitseeritud konverentsiettekanne
Roasto, Mati.
  • Eesti
Terve Loom ja Tervislik Toit 2015, Tartu, 4-5 märts 2015
Eesti Maaülikool
978-9949-536-75-7
2015
9098
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

toit, säilimisaeg, kestvuskatsed