See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Erinevate taimede antibakteriaalse ja antioksüdantse toime võrdlus

Raudsepp, Piret; Anton, Dea; Roasto, Mati; Meremäe, Kadrin; Püssa, Tõnu (2018). Erinevate taimede antibakteriaalse ja antioksüdantse toime võrdlus. Kass, Marko (Toim.). Terve loom ja tervislik toit 2018 artiklikogumik (35−40).Terve loom ja tervislik toit 2018. Tartu: Vali Press.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Raudsepp, Piret; Anton, Dea; Roasto, Mati; Meremäe, Kadrin; Püssa, Tõnu
  • Eesti
The comparison of the antibacterial and antioxidative properties of different plants
Terve loom ja tervislik toit 2018 artiklikogumik
Kass, Marko
Terve loom ja tervislik toit 2018
Tartu
Vali Press
9789949629237
2018
3540
6
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo