See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Formulating dairy and fish products with inclusion of furcellaran from the red algae stratum of Baltic Sea

Friedenthal, M.; Vokk, R.; Sirendi, M.; Rand, E.; Laos, K. (2000). Formulating dairy and fish products with inclusion of furcellaran from the red algae stratum of Baltic Sea. In: Food and Nutrition = Toit ja toitumine (143−143).. Tallinn : TTÜ kirjastus.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Friedenthal, M.; Vokk, R.; Sirendi, M.; Rand, E.; Laos, K.
  • Inglise
Balti mere basseini punavetikatest eraldatud furtsellaraani kasutamine piima- ja kalatoodetes
Food and Nutrition = Toit ja toitumine
Tallinn
TTÜ kirjastus
1406-2712
2000
143143
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo