Jõusööda tärklise- ja proteiiniallika mõju uuslüpsiperioodil lüpsvate lehmade toodangule, toitainetega varustatusele ja mõningatele vere biokeemilistele näitajatele

Kärt, O.; Ots, M.; Jaakson, H.; Ling, K. (2004). Jõusööda tärklise- ja proteiiniallika mõju uuslüpsiperioodil lüpsvate lehmade toodangule, toitainetega varustatusele ja mõningatele vere biokeemilistele näitajatele. Agraarteadus, XV (1), 12−20.
ajakirjaartikkel
Kärt, O.; Ots, M.; Jaakson, H.; Ling, K.
  • Eesti
Effects of Starch and Protein Sources of the Concentrate on the Production, Nutrient Supply and Some Blood Biochemical Parameters of the Cows in Early Lactation
Agraarteadus
1024-0845
XV
1
2004
1220
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.

Viited terviktekstile