See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Structural variability and rheological properties of furcellaran

Saluri, Mihkel; Kaljuvee, Kadri-Liis; Paalme, Tiina; Reile, Indrek; Tuvikene, Rando (2021). Structural variability and rheological properties of furcellaran. Food Hydrocolloids, 111, 106227.10.1016/j.foodhyd.2020.106227.
ajakirjaartikkel
Saluri, Mihkel; Kaljuvee, Kadri-Liis; Paalme, Tiina; Reile, Indrek; Tuvikene, Rando
  • Inglise
Food Hydrocolloids
0268005X
111
2021
106227
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Teadmata
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106227