See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Factors affecting the freezing point stability of milk from individual cows

Henno, M.; Ots, M.; Jõudu, I.; Kaart, T.; Kärt, O. (2008). Factors affecting the freezing point stability of milk from individual cows. International Dairy Journal, 18, 210−215. DOI: 10.1016/j.idairyj.2007.08.006.
artikkel ajakirjas
Henno, M.; Ots, M.; Jõudu, I.; Kaart, T.; Kärt, O.
  • Inglise
Individuaalse lehma piima külmumistäpi stabiilsust mõjutavad faktorid
International Dairy Journal
0958-6946
18
2008
210215
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.idairyj.2007.08.006

Lisainfo

Freezing point, Breed; Urea content; Lactation stage; Individual variation
AGRICOLA, CAB Abstracts, Cambridge Scientific Abstracts, Current Contents/Agriculture, Biology & Env