See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

A study of oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in mechanically deboned meat

Püssa, Tõnu; Raudsepp, Piret; Toomik, Peeter; Pällin, Regina; Mäeorg, Uno; Kuusik, Sirje; Soidla, Riina; Rei, Meili (2009). A study of oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in mechanically deboned meat. Journal of Food Composition and Analysis, 22 (4), 307−314.10.1016/j.jfca.2009.01.014.
ajakirjaartikkel
Püssa, Tõnu; Raudsepp, Piret; Toomik, Peeter; Pällin, Regina; Mäeorg, Uno; Kuusik, Sirje; Soidla, Riina; Rei, Meili
  • Inglise
Vabade polüküllastamata rasvhapete oksüdatsiooniproduktide uurimine mehaaniliselt konditustatud lihas
Journal of Food Composition and Analysis
0889-1575
22
4
2009
307314
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Teadmata
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2009.01.014