See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

DLS meetodi kasutamine ternespiima vadaku osakeste suurusjaotuse määramiseks

Sats, A.; Mootse, H.; Pajumägi, S.; Pisponen, A.; Tatar, V.; Poikalainen, V. (2015). DLS meetodi kasutamine ternespiima vadaku osakeste suurusjaotuse määramiseks. Tegu-2015. 55 aastat toiduainete tehnoloogia alast tegevust Eesti Maaülikoolis. Toim. Poikalainen, Väino. Tartu: Eesti Toiduainete Tehnoloogia Selts, 117−122.
publitseeritud konverentsiettekanne
Sats, A.; Mootse, H.; Pajumägi, S.; Pisponen, A.; Tatar, V.; Poikalainen, V.
  • Eesti
Tegu-2015. 55 aastat toiduainete tehnoloogia alast tegevust Eesti Maaülikoolis
Poikalainen, Väino
Tartu
Eesti Toiduainete Tehnoloogia Selts
978-9949-38-778-6
2015
117122
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo