See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Mimicry on the menu: A strategy for staging modern Estonian haute cuisine

Võsu, E.; Salupere, S. (2008). Mimicry on the menu: A strategy for staging modern Estonian haute cuisine. Abstracts: Resemblances in Nature and Culture: Theoretical and Semiotic Perspectives, International Working Seminar; Tartu, Estonia; 8.-9. November 2008. Ed. Maran, T.; Võsu, E. Tartu, 25.
publitseeritud konverentsiettekanne
Võsu, E.; Salupere, S.
  • Inglise
Abstracts
Maran, T.; Võsu, E.
Resemblances in Nature and Culture: Theoretical and Semiotic Perspectives, International Working Seminar; Tartu, Estonia; 8.-9. November 2008
Tartu
2008
25
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1

Viited terviktekstile