See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Study on volatile compound production by individual lactic acid bacteria in dough using multiple headspace extraction

Kaseleht, Kristel; Paalme, Toomas; Mihhalevski, Anna; Sarand, Inga (2010). Study on volatile compound production by individual lactic acid bacteria in dough using multiple headspace extraction. Food and Nutrition: The 5th Baltic Conference on Food Science and Technology FOODBALT-2010. Tallinn University of Technology, 97−97.
publitseeritud konverentsiettekanne
Kaseleht, Kristel; Paalme, Toomas; Mihhalevski, Anna; Sarand, Inga
  • Inglise
Food and Nutrition
The 5th Baltic Conference on Food Science and Technology FOODBALT-2010
Tallinn University of Technology
1406-2712
978-9949-23-034-1
2010
9797
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo