See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Kartuli kasvatamise mõju mulla mikrobioloogilisele aktiivsusele ja orgaanilise süsiniku ning lämmastiku sisaldusele erinevates viljelusviisides

Eremeev, Viacheslav; Kuht, Jaan; Tein, Berit; Talgre, Liina; Alaru, Maarika; Runno-Paurson, Eve; Mäeorg, Erkki; Loit, Evelin; Luik, Anne (2019). Kartuli kasvatamise mõju mulla mikrobioloogilisele aktiivsusele ja orgaanilise süsiniku ning lämmastiku sisaldusele erinevates viljelusviisides. Ilme Tupits, Sirje Tamm, Ülee Tamm, Anu Toe (Toim.). Agronoomia 2019 (29−36). Eesti Taimekasvatuse Instituut: Eesti Taimekasvatuse Instituut/Eesti Maaülikool.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Eremeev, Viacheslav; Kuht, Jaan; Tein, Berit; Talgre, Liina; Alaru, Maarika; Runno-Paurson, Eve; Mäeorg, Erkki; Loit, Evelin; Luik, Anne
  • Eesti
Agronoomia 2019
Ilme Tupits, Sirje Tamm, Ülee Tamm, Anu Toe
Eesti Taimekasvatuse Instituut
1736-6275
2019
2936
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Taimekasvatuse ja taimebioloogia õppetool
  • Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Taimetervise õppetool