See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Estonian consumers attitudes to organic food

Pehme, Sirli; Luik, Anne; Liivaauk, Pille. (2007). Estonian consumers attitudes to organic food. Improving Sustainability in Organic and Low Input Food Production Systems. Proceedings of the 3rd International Congress of the European Integrated Project Quality Low Input Food (QLIF) (59−60). . Research Institute of Organic Agriculture FiBL.
artikkel / peatükk kogumikus
Pehme, Sirli; Luik, Anne; Liivaauk, Pille.
Improving Sustainability in Organic and Low Input Food Production Systems. Proceedings of the 3rd International Congress of the European Integrated Project Quality Low Input Food (QLIF)
Research Institute of Organic Agriculture FiBL
2007
5960
Ilmunud
3.4. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud valdkonda 3.1. mittekuuluvates konverentsikogumikes
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo