See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Possible involvement of polyphenols and polyamines in salt tolerance of almond rootstocks.

A. ZRIG, T. TOUNEKTI, A.M. VADEL, H. BENMOHAMED, D. VALERO, M. SERRANO, C. CHTARA, H. KHEMIRA (2011). Possible involvement of polyphenols and polyamines in salt tolerance of almond rootstocks. Plant Physiology and Biochemistry, 49, 1313−1322.
artikkel ajakirjas
A. ZRIG, T. TOUNEKTI, A.M. VADEL, H. BENMOHAMED, D. VALERO, M. SERRANO, C. CHTARA, H. KHEMIRA
Plant Physiology and Biochemistry
49
2011
13131322
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Teadmata

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo