See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Rheology and encapsulation efficiency of furcellaran beads

Lõugas, T.; Laos, K.; Vokk, R.; Friedenthal, M (2005). Rheology and encapsulation efficiency of furcellaran beads. Accessing Useful Technologies… Optimizing Food Safety and Nutrition: The 4th International Congress on Food Technology - Proceedings, Piraeus, Greece, 18-19 Feburary.
publitseeritud konverentsiettekanne
Lõugas, T.; Laos, K.; Vokk, R.; Friedenthal, M
  • Inglise
Rheology and encapsulation efficiency of furcellaran beads
Accessing Useful Technologies… Optimizing Food Safety and Nutrition
The 4th International Congress on Food Technology - Proceedings, Piraeus, Greece, 18-19 Feburary
2005
Ilmunud
3.4. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud valdkonda 3.1. mittekuuluvates konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo