See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of heat treatment at constant 120 °C temperature on the rheological and technological properties of pork

Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Sild, Sten; Lepasalu, Lembit (2016). Effect of heat treatment at constant 120 °C temperature on the rheological and technological properties of pork. Agronomy Research, 14, 1434−1441.
ajakirjaartikkel
Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Sild, Sten; Lepasalu, Lembit
  • Inglise
Agronomy Research
1406-894X
14
2
2016
14341441
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Viited terviktekstile

Lisainfo

pork, Longissimus thoracis, temperature, heat treatment, technological properties, rheological parameters
http://agronomy.emu.ee/index.php/category/volume-14/special-issue-ii-volume-14/?aid=1765&sa=0#abstract-1762