Temperatuuri, kontsentratsiooni ja pH mõju laktoosikristallide mikrostruktuurile nende kristalliseerimisel Ricotta vadakust

Denssova, Anna; Pajumägi, Sirje; Mootse, Hannes; Poikalainen, Väino (2010). Temperatuuri, kontsentratsiooni ja pH mõju laktoosikristallide mikrostruktuurile nende kristalliseerimisel Ricotta vadakust. Poikalainen, Väino (Toim.). LPT-50. Juubelikonverents "50 aastat liha- ja piimatehnoloogia alast õpet Eesti Maaülikoolis" (77−84).. Tartu: Eesti Maaülikool, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Denssova, Anna; Pajumägi, Sirje; Mootse, Hannes; Poikalainen, Väino
  • Eesti
LPT-50. Juubelikonverents "50 aastat liha- ja piimatehnoloogia alast õpet Eesti Maaülikoolis"
Poikalainen, Väino
Tartu
Eesti Maaülikool, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond
978-9949-21-451-8
2010
7784
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo