See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Identification of Aroma Compounds in Food Using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry

(2012). Identification of Aroma Compounds in Food Using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry. (Tallinna Tehnikaülikool). Tallinn: Tallinn University of Technology Press.
dissertatsioon
  • Inglise
Aroomiühendite määramine toidus kasutades SPME-GC/MS ja GC-olfaktomeetriat
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn
Tallinn University of Technology Press
1406-4723
978-9949-23-283-3
2012
120
Ilmunud
2.3. Dissertatsioonide seerias ilmunud dissertatsioonid (v.a. käsikirjalised);
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo

TTÜR Digikogu