See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Prevalence of Campylobacter in raw chicken meat of Estonian origin

Roasto, M.; Praakle, K.; Korkeala, H.; Elias, P.; Hanninen, ML. (2005). Prevalence of Campylobacter in raw chicken meat of Estonian origin. Archiv Fur Lebensmittelhygiene , 56 (3), 61−62.
ajakirjaartikkel
Roasto, M.; Praakle, K.; Korkeala, H.; Elias, P.; Hanninen, ML.
Archiv Fur Lebensmittelhygiene
56
3
2005
6162
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

Lisainfo