See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Qualitative Properties of the Fruits of Blackcurrant Ribes nigrum L. Genotypes in Conventional and Organic Cultivation

Kikas, Ave; Kahu, Kersti; Arus, Liina; Kaldmäe, Hedi; Rätsep, Reelika; Libek, Asta-Virve (2017). Qualitative Properties of the Fruits of Blackcurrant Ribes nigrum L. Genotypes in Conventional and Organic Cultivation. Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B: Natural Exact and Applied Sciences, 71 (3), 190−197. DOI: 10.1515/prolas-2017-0032.
artikkel ajakirjas
Kikas, Ave; Kahu, Kersti; Arus, Liina; Kaldmäe, Hedi; Rätsep, Reelika; Libek, Asta-Virve
  • Inglise
Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B: Natural Exact and Applied Sciences
1407-009X
71
3
2017
190197
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
SCOPUS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1515/prolas-2017-0032

Lisainfo

fruit weight; °Brix; sugars; organic acids; ascorbic acid
https://content.sciendo.com/downloadpdf/journals/prolas/71/3/article-p190.pdf