See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Antioxidative strain Lactobacillus plantarum Inducia as natural agent for prolonging the yoghurt's shelf life

Kokk, Kristiina; Rätsep, Merle; Jershova, Marina; Songisepp, Epp (2015). Antioxidative strain Lactobacillus plantarum Inducia as natural agent for prolonging the yoghurt's shelf life. Journal of Food Processing & Technology: 5th Euro-Global Summit and Expo on Food & Beverages, Spain, June 16-18. 101.
publitseeritud konverentsiettekanne
Kokk, Kristiina; Rätsep, Merle; Jershova, Marina; Songisepp, Epp
  • Inglise
Journal of Food Processing & Technology
5th Euro-Global Summit and Expo on Food & Beverages, Spain, June 16-18
2157-7110
2015
101
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1