See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Organic Carrot (Daucus carota L.) Production Has an Advantage over Conventional in Quantity as Well as in Quality

Bender, Ingrid; Edesi, Liina; Hiiesalu, Inga; Ingver, Anne; Kaart, Tanel; Kaldmäe, Hedi; Talve, Tiina; Tamm, Ilmar; Luik, Anne (2020). Organic Carrot (Daucus carota L.) Production Has an Advantage over Conventional in Quantity as Well as in Quality. Agronomy, 10 (9), 1420. DOI: 10.3390/agronomy10091420.
artikkel ajakirjas
Bender, Ingrid; Edesi, Liina; Hiiesalu, Inga; Ingver, Anne; Kaart, Tanel; Kaldmäe, Hedi; Talve, Tiina; Tamm, Ilmar; Luik, Anne
  • Inglise
Agronomy
2073-4395
10
9
2020
1420
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
SCOPUS

Viited terviktekstile

doi.org/10.3390/agronomy10091420

Lisainfo