See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The ATP bioluminescence technique in evaluating the bacteriological quality of dried milk

Kahru, A.; Vilu, R. (1991). The ATP bioluminescence technique in evaluating the bacteriological quality of dried milk. P.E. Stanley & L.J. Kricka. Bioluminescence and Chemiluminescence (495−498).. John Wiley & Sons Inc.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Kahru, A.; Vilu, R.
Bioluminescence and Chemiluminescence
P.E. Stanley & L.J. Kricka
John Wiley & Sons Inc
1991
495498
Ilmunud
3.1. Artiklid/peatükid lisas loetletud kirjastuste välja antud kogumikes (kaasa arvatud Thomson Reuters Book Citation Index, Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index, Scopus refereeritud kogumikud)

Viited terviktekstile

Lisainfo