See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Changes in Polyphenols Contents and Antioxidant Capacities of Organically and Conventionally Cultivated Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruits during Ripening

Anton, Dea; Bender, Ingrid; Kaart, Tanel; Roasto, Mati; Heinonen, Marina; Luik, Anne; Puessa, Tonu (2017). Changes in Polyphenols Contents and Antioxidant Capacities of Organically and Conventionally Cultivated Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruits during Ripening. International Journal of Analytical Chemistry, ARTN 2367453.10.1155/2017/2367453.
ajakirjaartikkel
Anton, Dea; Bender, Ingrid; Kaart, Tanel; Roasto, Mati; Heinonen, Marina; Luik, Anne; Puessa, Tonu
  • Inglise
Mahe- ja tavatomati viljade polüfenoolse koostise ja antioksüdantsuse muutused küpsemise vältel
International Journal of Analytical Chemistry
LONDON
1687-8760
Analysis of Food Bioactive Compounds
2017
ARTN 2367453
10
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

Article
WoS, PubMed