See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Genetic and environmental variation of barley characteristics and the potential of local origin genotypes for food production

Tamm, Y.; Jansone, I.; Zute, S.; Jakobsone, I. (2015). Genetic and environmental variation of barley characteristics and the potential of local origin genotypes for food production. Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. B: Natural, Exact, and Applied Sciences, 69 (4), 163−169.
ajakirjaartikkel
Tamm, Y.; Jansone, I.; Zute, S.; Jakobsone, I.
  • Inglise
Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. B: Natural, Exact, and Applied Sciences
1407-009X
69
4
2015
163169
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

Hordeum vulgare, organic management, yield, food quality, variation