See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Kuum- ja külmpress-rapsikoogi keemiline koostis

Leming, Ragnar; Lember, Aleksander (2005). Kuum- ja külmpress-rapsikoogi keemiline koostis. Agraarteadus, XVI (2), 96−109.
artikkel ajakirjas
Leming, Ragnar; Lember, Aleksander
  • Eesti
  • Inglise
Chemical composition of expeller-extracted and cold-pressed rapeseed cake
Agraarteadus
1024-0845
XVI
2
2005
96109
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele
Jah
kuldne

Viited terviktekstile

Lisainfo

Bibliogr.: 14 nim.
jõusöödad, toiteväärtus, söötade koostis, aminohapped, keemiline koostis