See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Characterization of the aroma profile of different honeys and corresponding flowers using solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry/olfactometry.

Seisonen, S.; Kivima, E.; Vene, K. (2015). Characterization of the aroma profile of different honeys and corresponding flowers using solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry/olfactometry. Food Chemistry, 169, 34−40. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.125.
artikkel ajakirjas
Seisonen, S.; Kivima, E.; Vene, K.
  • Inglise
Food Chemistry
0308-8146
169
2015
3440
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.07.125