See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Väävli mõju talinisu proteiini bioloogilisele kvaliteedile ja küpsetusomadustele

Järvan, M.; Lukme, L.; Akk, A. (2006). Väävli mõju talinisu proteiini bioloogilisele kvaliteedile ja küpsetusomadustele. EMVI teadustööde kogumik nr 71 Taimekasvatus (123−128).. Saku: AS Rebellis.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Järvan, M.; Lukme, L.; Akk, A.
  • Eesti
EMVI teadustööde kogumik nr 71 Taimekasvatus
Saku
AS Rebellis
2006
123128
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo