See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Encapsulation of beta-carotene of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) juice in furcellaran beads

Laos, K.; Lõugas, T.; Vokk, R. (2006). Encapsulation of beta-carotene of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) juice in furcellaran beads. In: Pigments in Food - A Challenge to Life Sciences (256−258).. Stuttgart, Germnay: Shaker Verlag.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Laos, K.; Lõugas, T.; Vokk, R.
  • Inglise
Pigments in Food - A Challenge to Life Sciences
Stuttgart, Germnay
Shaker Verlag
1614-273x
383225479x
2006
256258
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo