Comparison of Polyphenols and Anthocyanin Content of Different Blackcurrant (Ribes nigrum L.) Cultivars at the Polli Horticultural Research Centre in Estonia
Kikas, Ave; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Aluvee, Alar; Libek, Asta-Virve (2020). Comparison of Polyphenols and Anthocyanin Content of Different Blackcurrant (Ribes nigrum L.) Cultivars at the Polli Horticultural Research Centre in Estonia. Agronomy Research, 18, 2715−2726. DOI: 10.15159/AR.20.208.
artikkel ajakirjas
Kikas, Ave; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Aluvee, Alar; Libek, Asta-Virve
- Inglise
Agronomy Research
1406-894X; 2228-4907
18
Secial Issue 4
2020
2715–2726
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
SCOPUS
Viited terviktekstile
Seotud asutused
- Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Polli aiandusuuringute keskus