See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Comparison of Polyphenols and Anthocyanin Content of Different Blackcurrant (Ribes nigrum L.) Cultivars at the Polli Horticultural Research Centre in Estonia

Kikas, Ave; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Aluvee, Alar; Libek, Asta-Virve (2020). Comparison of Polyphenols and Anthocyanin Content of Different Blackcurrant (Ribes nigrum L.) Cultivars at the Polli Horticultural Research Centre in Estonia. Agronomy Research, 18, 2715−2726. DOI: 10.15159/AR.20.208.
artikkel ajakirjas
Kikas, Ave; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Aluvee, Alar; Libek, Asta-Virve
  • Inglise
Agronomy Research
1406-894X; 2228-4907
18
Secial Issue 4
2020
27152726
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
SCOPUS

Viited terviktekstile

doi.org/10.15159/AR.20.208

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Polli aiandusuuringute keskus

Lisainfo