See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Softening the supersymmetric flavor problem in orbifold GUTs

Kajiyama, Yuji; Kubo, Jisuke; Terao, Haruhiko (2004). Softening the supersymmetric flavor problem in orbifold GUTs. Physical Review D : Particles, fields, gravitation, and cosmology, 69, 116006. DOI: 10.1103/PhysRevD.69.116006.
artikkel ajakirjas
Kajiyama, Yuji; Kubo, Jisuke; Terao, Haruhiko
  • Inglise
Softening the supersymmetric flavor problem in orbifold GUTs
Physical Review D : Particles, fields, gravitation, and cosmology
69
2004
116006
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
roheline
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1103/PhysRevD.69.116006

Seotud asutused

Lisainfo

https://kanazawa-u.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=10282&item_no=1&attribute_id=26&file_no=1