See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The use of herbal supplements for increasing the healthiness and storage stability of MDCM burgers = Taimsete lisandite kasutamine mehaaniliselt konditustatud lihamassi sisaldavate pihvide säiluvuse ja tervislikkuse parandamiseks

Pällin, Regina; Püssa, Tõnu; Soidla, Riina; Tsahkna, Anne; Kuusik, Sirje; Rei, Meili (2007). The use of herbal supplements for increasing the healthiness and storage stability of MDCM burgers. Agraarteadus, XVIII (1), 25−36.
ajakirjaartikkel
Pällin, Regina; Püssa, Tõnu; Soidla, Riina; Tsahkna, Anne; Kuusik, Sirje; Rei, Meili
  • Inglise
  • Eesti
Taimsete lisandite kasutamine mehaaniliselt konditustatud lihamassi sisaldavate pihvide säiluvuse ja tervislikkuse parandamiseks
The use of herbal supplements for increasing the healthiness and storage stability of MDCM burgers
Agraarteadus
1024-0845
XVIII
1
2007
2536
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

mechanically deboned chicken meat (MDCM), functional food additive, linseed oil, dodderseed oil, sea buckthorn, TBARS mehaaniliselt konditustatud kanalihamass, MDCM, funktsionaalsed lisandid, linaõli, tudraõli, astelpaju, TBARS
CAB International (UK) Databases; AGRIS; DOAJ