See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

An investigation and microcalorimetric monitoring of anaerobic treatment of concentrated waste in the cheese industry

Blonskaja, V.; Mölder, H.; Menert, A.; Rikmann, E.; Vilu, R. (2001). An investigation and microcalorimetric monitoring of anaerobic treatment of concentrated waste in the cheese industry. European Water Management, 4 (1), 59−64.
ajakirjaartikkel
Blonskaja, V.; Mölder, H.; Menert, A.; Rikmann, E.; Vilu, R.
  • Inglise
European Water Management
1461-6971
4
1
2001
5964
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile