See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

PFGE genotyping and antimicrobial susceptibility of Campylobacter in retail poultry meat in Estonia

Praakle-Amin, K.; Roasto, M.; Korkeala, H.; Hanninen, M.-L. (2007). PFGE genotyping and antimicrobial susceptibility of Campylobacter in retail poultry meat in Estonia. International Journal of Food Microbiology, 114 (1), 105−112.10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.034.
ajakirjaartikkel
Praakle-Amin, K.; Roasto, M.; Korkeala, H.; Hanninen, M.-L.
  • Inglise
PFGE genotyping and antimicrobial susceptibility of Campylobacter in retail poultry meat in Estonia
International Journal of Food Microbiology
0168-1605
114
1
2007
105112
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.034

Lisainfo

Campylobacter; poultry meat; PFGE; serotyping; antimicrobial susceptibility