See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Determining Aroma-active Compounds in Kama Flour Using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry

Kaseleht, K.; Leitner, E.; Paalme, T. (2011). Determining Aroma-active Compounds in Kama Flour Using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry. Flavour and Fragrance Journal, 26 (2), 122−128. DOI: 10.1002/ffj.2032.
artikkel ajakirjas
Kaseleht, K.; Leitner, E.; Paalme, T.
  • Inglise
Aroomiühendite Määramine Kamajahus SPME-GC/MS ja GC-Olfaktomeetriga
Flavour and Fragrance Journal
0882-5734
26
2
2011
122128
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
pronks
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1002/ffj.2032

Seotud asutused

Graz University of Technology, Inst Analyt Chem & Food Chem, Austria

Lisainfo

Research Article
Kama flour; aroma-active compounds; aroma analysis; GC-olfactometry; SPME; pyrazines
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/ffj.2032