See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Pikaajalise laagerdamise mõju aberdiini-anguse veisetõu lihakvaliteedile

Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina (2013). Pikaajalise laagerdamise mõju aberdiini-anguse veisetõu lihakvaliteedile. Agraarteadus, XXIV (2), 86−94.
ajakirjaartikkel
Tänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina
  • Eesti
  • Inglise
Effect of long ageing time on beef quality of Aberdeen Angus
Agraarteadus
1024-0845
XXIV
2
2013
8694
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

beef, tenderness, ageing, Aberdeen Angus breed, Warner Bratzler sheare force test
AGRIS, AGRICOLA, CABI, DOAJ, EBSCO