See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of erythritol and xylitol on Streptococcus pyogenes causing peritonsillar abscesses

Kõljalg, S.; Vaikjärv, R.; Smidt, I.; Rööp, T.; Chakrabarti, A.; Kasenõmm, P.; Mändar, R. (2021). Effect of erythritol and xylitol on Streptococcus pyogenes causing peritonsillar abscesses. Scientific Reports, 11 (1). DOI: 10.1038/s41598-021-95367-y.
artikkel ajakirjas
Kõljalg, S.; Vaikjärv, R.; Smidt, I.; Rööp, T.; Chakrabarti, A.; Kasenõmm, P.; Mändar, R.
  • Inglise
Scientific Reports
11
1
2021
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine (CC BY)
SCOPUS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1038/s41598-021-95367-y

Seotud asutused

Cargill, Inc., Belgium; Tartu Ülikool; Competence Centre on Health Technologies; Ear-Nose-Throat Clinic

Lisainfo

Article
https://www.nature.com/articles/s41598-021-95367-y.pdf