See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effects of drying on the gel strength and cation mobility of furcellaran

Friedenthal, M.; Eha, K.; Viitak, A.; Lukas, A.; Siimer, E. (2001). Effects of drying on the gel strength and cation mobility of furcellaran. Innovative food science & emerging technologies, 1 (4), 275−279.10.1016/S1466-8564(00)00027-8.
ajakirjaartikkel
Friedenthal, M.; Eha, K.; Viitak, A.; Lukas, A.; Siimer, E.
  • Inglise
Innovative food science & emerging technologies
1466-8564
1
4
2001
275279
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/S1466-8564(00)00027-8

Lisainfo