Effects of drying on the gel strength and cation mobility of furcellaran

Friedenthal, M.; Eha, K.; Viitak, A.; Lukas, A.; Siimer, E. (2001). Effects of drying on the gel strength and cation mobility of furcellaran. Innovative food science & emerging technologies, 1 (4), 275−279.10.1016/S1466-8564(00)00027-8.
ajakirjaartikkel
Friedenthal, M.; Eha, K.; Viitak, A.; Lukas, A.; Siimer, E.
  • Inglise
Innovative food science & emerging technologies
1466-8564
1
4
2001
275279
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/S1466-8564(00)00027-8

Lisainfo